Skip to main content

Nog maar 3 weken en dan is het 24 april! Het bad gaat weer open!

En dat betekent dat er al veel gebeurt om alles weer tiptop voor elkaar te krijgen.

Allereerst was er het besluit van het bestuur om weer open te gaan. Ondanks alle onzekerheid omtrent corona wil het bestuur toch graag iedereen weer de gelegenheid geven om te kunnen zwemmen. Vooralsnog op dezelfde manier als vorig jaar, maar als er versoepeling mogelijk is wordt daar meteen op ingespeeld. Dat betekent dat we nog geen recreatief zwemmen kunnen bieden. Wel worden de openingstijden verruimd in vergelijking met vorig jaar. We gaan eerder open en later dicht. De exacte openingstijden vindt u binnenkort op de site. Daarnaast blijft het bad ook iets langer open in het zomerseizoen. De sluiting is nu op 17 september.

Nu maar hopen op heerlijk weer het hele zwemseizoen en een snelle verruiming van de mogelijkheden.

 

NIEUW NIEUW NIEUW Abonnementen en leskaarten bestellen en betalen via de site!

De start van de verkoop van de abonnementen en leskaarten is begonnen! Tot en met 10 april geldt de speciale voorverkoopprijs. Net zoals vorig jaar kunt u alles bestellen via de site www.amstelbad.nl. Nieuw is dat u nu ook meteen kunt betalen via iDEAL! De abonnementen liggen dan weer (bijna) kant en klaar voor u gereed op de ‘ophaaldag’ op 10 april tussen 10.00 en 16.00 uur. Het enige wat er dan moet gebeuren is de pasfoto erop en het sealen van het abonnement. Voor iedereen die niet kan of wil kopen via de site, is er ook de mogelijkheid om op de ophaaldag een abonnement te kopen aan de kassa.

Ook weer zwemles

Wat ook gewoon doorgang kan vinden is zwemles. Heerlijk buiten kunnen de kinderen weer les krijgen voor de diverse diploma’s. Inschrijven voor zwemles kan al! Kijk op de website www.amstelbad voor meer informatie en de tarieven. Ook dit is extra makkelijk gemaakt want betalen gaat ook hier via iDEAL.

Voorbereidingen

De onderhoudsploeg is onder andere druk bezig met het weer netjes maken van het groen en alles rondom het bad, het schoonmaken van de baden en overal waar een likje verf nodig is komt er weer een fris laagje op.

Binnenkort worden ook de geisers van de douches vervangen. Dus iedereen kan straks weer lekker warm douchen als het corona-technisch weer mag.

Druk bestuur

Het bestuur is druk om alles rondom de opening weer goed te regelen. Hierbij moet u denken aan het inhuren en inroosteren van personeel, zowel de badmeesters als de kassamedewerkers, het regelen van de abonnementen, leskaarten etc. en de verkoop daarvan, het benaderen van de sponsoren, het uitwerken van de nieuwe coronaprotocollen en de promotie van het zwembad voor het nieuwe seizoen.

Ook volgen de bestuursleden diverse onlinebijeenkomsten over onder andere veilig opengaan, financiën, opengaan na Covid-19 en de komende nieuwe Omgevingswet. Er komt heel wat bij kijken om aan alle regels en (nieuwe) wetgeving te voldoen en als zwembad te mogen bestaan.

Kennismaken met kleurrijke vriendjes en vriendinnetjes van het Amstelbad

Dankzij Wilma Koster krijgt u de unieke kans om kennis te maken met één of meer van de honderd nieuwe vriendjes en vriendinnetjes van het Amstelbad. Daarbij steunt u ook meteen het Amstelbad!

Via Facebook en Instagram hebben al veel mensen één of meer van de kleurrijke vriendjes van het Amstelbad gekocht. Maar gelukkig zijn er nog poppetjes om ook via de nieuwsbrief aan te bieden.

Hoe ondersteunt u het Amstelbad?

U koopt één of meer van de poppetjes (zie afbeelding) gemaakt van restmaterialen en kundig in elkaar gezet door de juffen van Tante Kaatje Kofschip. Daarbij krijgt u een schitterend ingekleurde tekening van één van de leerlingen van groep 4/m 8 van ’t Kofschip. Ze hebben op de kleurplaat ook aangegeven waarom ze vriend of vriendin zijn van het Amstelbad.

Hoe meer poppetjes u koopt, hoe meer mooie platen u krijgt.

De poppetjes kosten € 2,50, maar u mag natuurlijk altijd meer geven 😉. U kunt ze bestellen bij Wilma Koster, wilmakoster@hotmail.com. U krijgt van haar een Tikkie en als u betaald heeft brengt ze de poppetje(s) en kleurplaat/platen bij u langs.

Wees er snel bij want….Op is Op!