Skip to main content

HET BAD IS OPEN!!

Op 24 april is het bad ‘open gedoken’ door Barbara de Reijke (Wethouder sport), Bart Keijzer (Zwembadmanager) en Robbert Eysink Smeets (Penningmeester). Zonder publiek maar met een zonnetje, doken de drie in het water terwijl banenzwemmers al stonden te popelen om de eerste baantjes van dit jaar in ons bad te trekken. De opening was sober in het kader van alle coronaregels, maar wie weet kunnen we afsluiten met het traditionele (openings)kwartjesduiken.

Bart, Barbara en Robbert bijna te water

VERKOOP ABONNEMENTEN EN LESKAARTEN

Dit jaar was er voor het eerst de mogelijkheid om in onze nieuwe webwinkel een zwemabonnement of leskaart te kopen en via iDEAL te betalen. Daar hebben heel veel mensen gebruik van gemaakt. Op 10 april konden de voorgedrukte abonnementen en leskaarten opgehaald worden en dat leverde de hele dag een behoorlijke rij mensen op. Het was dan ook stevig doorwerken om iedereen van zijn of haar gesealde abonnement te voorzien.

Lange rij voor het ophalen van de abonnementen

 

 

3 bakken met geprinte abonnementen in afwachting van de ophalers

 

 

 

 

 

 

 

Wat opviel was dat iedereen blij was en zin had in een nieuw zwembadseizoen ondanks het feit dat op dat moment regen en kou een hoofdrol speelden. Nu maar hopen dat het zwemseizoen gekenmerkt gaat worden door zon en warmte.

Abonnementen en leskaarten die nu via de website worden gekocht, worden ook weer netjes geprint, maar er is geen ophaaldag meer. Koop je via de website in de periode maandag tot en met zondag, dan ligt het voor je klaar bij de kassa vanaf de dinsdag in de week die daarop aansluit. Dus bestel je op maandag, dan ligt het voor je klaar vanaf de dinsdag in de nieuwe week. Vergeet niet de pasfoto voor ieder abonnement!

Wil je in de tussentijd toch graag zwemmen dan is de bevestigingsmail je toegangsbewijs.

SPONSORS

Het Amstelbad heeft zeer veel trouwe sponsoren en daar zijn we heel blij mee. Soms krijgen we zelfs meer dan het toegezegde sponsorbedrag! Dank je wel PLUS, Wind, Kind & Co en KOK advies.

Daarnaast krijgen we soms ook een mooie korting, zoals bij de aanschaf van planten van Bakker bloemen.

6 mooie hangplanten van Bakker bloemen

En laten we niet de mooie opbrengst van de actie met de poppetjes vergeten! (zie vorige nieuwsbrief). Dinsdag 20 april werd maar liefst 392,50 euro overhandigd aan Ilona Scheerder (Bestuurslid). Dank Wilma Koster voor de bemiddeling en de juffen van Tante Kaatje Kofschip en de leerlingen van ’t Kofschip!

Ilona Scheerder ontvangt de opbrengst van de poppetjes

HANS EN FRIETJE

Met ingang van dit seizoen wordt er bij Hans en Frietje geen alcohol meer verkocht. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat we met ingang van volgend seizoen geen alcohol meer mogen verkopen omdat we niet voldoen aan de Drank- en Horecawet. We kunnen alleen aan de wet voldoen als we het hele gebouw van Hans en Frietje drastisch verbouwen. Dat is voor ons bad geen haalbare kaart. Daarnaast vindt het bestuur alcohol en sport in een kindvriendelijke omgeving, niet goed bij elkaar passen.

UIT DE OUDE DOOS

Tot slot nog een foto van een advertentie uit april 1978. Toen was het bad nog van de gemeente. Heeft u nog leuke foto’s van het Amstelbad in vervlogen tijden? Dan ontvangen we die graag! U kunt ze mailen naar communicatie@amstelbad.nl