Skip to main content

MISSCHIEN TOCH VERSOEPELINGEN

Sinds 19 mei is er in veel sectoren in Nederland weer meer mogelijk in het kader van de coronamaatregelen. Voor de zwembadbranche betekent dit dat er vooral voor de binnenbaden meer mogelijk is, maar er is misschien een klein lichtpuntje voor wat betreft het recreatief zwemmen. Samen met de gemeente zijn we aan het kijken of we toch op kleine schaal vrijzwemmen kunnen aanbieden. Houd dus goed onze site, Facebook en Instagram in de gaten. Ook zullen we zo snel mogelijk een extra nieuwsbrief uitsturen als we meer weten.

ALCOHOL

Het Amstelbad is een familiebad, waar iedereen met plezier, zorgeloos en gezond moet kunnen zwemmen en recreëren. Om licht alcoholische dranken te mogen schenken moet worden voldaan aan de regels in de Drank- en Horecawet. Hier wordt nog niet aan voldaan. Daarnaast is er het beleid van de overheid in het kader van preventie en de daarmee samenhangende nieuwe Alcoholwet per 1 juli aanstaande. Het bestuur heeft daarom het besluit genomen om met ingang van dit zwemseizoen de mogelijkheid tot het gebruik van alcohol drastisch te verminderen.

Hans en Frietje verkoopt daarom per 2021 tijdens de openingsuren van het bad geen alcohol meer en we vragen onze badgasten om geen alcohol meer mee te nemen als ze bij ons komen zwemmen en recreëren.

FUNDRAISING EVENT

Maud Geurds volgt de opleiding Eventmanagement aan de Hogeschool Utrecht. In het kader van deze opleiding moest ze een fundraising event (geldinzamelingsactie) organiseren. Zij heeft gekozen om geld in te zamelen voor het Amstelbad. Daar zijn we erg blij mee. Met het organiseren van een sport- en spelevenement op het terrein van SVO heeft ze gezorgd voor een leuke ochtend voor de leden van SVO en een bedrag van €1.350,51 voor het Amstelbad.

Geweldig en enorm bedankt Maud!

Maud overhandigt de cheque aan de penningmeester

Ondanks het sombere weer toch veel speelplezier

HANS EN FRIETJE

Corona gooit niet alleen roet in het eten voor wat betreft onbeperkt zwemmen en recreëren, ook voor Hans en Frietje zijn het sombere tijden. Daarom vragen wij onze gasten wat vaker te gaan genieten van de lekkere koffie/thee, drankjes, snoep, ijsjes, patat en andere heerlijkheden die Toos verkoopt. Gasten blij en Toos blij.