Winkel

Toont alle 17 resultaten

Koop online je abonnement of doe een donatie

Online (voor)verkoop 

Abonnementen die online gekocht zijn kunt u tijdens de openingsuren afhalen bij de kassa.

Heeft u online een abonnement na 13 april gekocht, neem dan uw bevestigingsmail mee. U kunt dan het abonnement op vertoon van de bevestigingsmail afhalen tijdens de openingsuren.

Vergeet niet uw pasfoto mee te nemen!

Tot en met 27 april gelden de voorverkoopprijzen.

Zwemleskaarten voor A,B,C diploma en Zwemvaardigheid 

Kies en betaal je zwemleskaart online in deze webshop èn download het formulier voor de zwemleskaart HIER. Print het, vul het in en stuur het naar ons op via email of per post.

Zwemleskaarten voor slagverbetering (borstcrawlclinic)

Download het formulier voor de zwemleskaart HIER. Print het, vul het in en stuur het naar ons op via email of per post. Zodra wij deze goed ontvangen hebben en er is voldoende plek beschikbaar sturen wij een bevestigingsmail. Na ontvangst van de bevestigingsmail kunt u bij de kassa van het zwembad de zwemleskaart kopen. Kijk hier voor de tarieven.

Zwemleskaarten kopen na 27 april

Vanaf 27 april is de verkoop van alle zwemleskaarten alleen aan de kassa mogelijk, in overleg met de badmeester, gezien het maximaal aantal plaatsen.

Heeft u vragen: mail naar info@amstelbad.nl

Welkom bij onze webshop!

Hier kunt u online abonnementen kopen. Volg de stappen van het proces, vul alle gevraagde gegevens in en betaal online met iDEAL. Koopt u liever aan de kassa? Dat kan alleen met pinbetaling.

Voorverkoop en reguliere tarieven

Tot en met 27 april 2023 gelden de voorverkoop tarieven. Vanaf 28 april gelden de reguliere tarieven.