Skip to main content

Aquafit

Het Amstelbad verzorgt ook lessen Aquafit. De lessen zijn bedoeld om te zorgen dat het lichaam soepel wordt en blijft. In 45 minuten gaat u aan de slag met een warming up in het ondiepe bad, daarna met de wetbelt om naar het diepe voor diverse oefeningen om alle spieren aan het werk te zetten en tot slot gaat u weer terug naar het ondiepe voor een cooling down.

  • Deelnemen kan als seizoens-deelnemer met een cursuskaart voor het hele seizoen. Meld u aan via de webwinkel.
  • Het is ook mogelijk om aan de kassa een knipkaart te kopen voor 12x. U ontvangt dan bij de kassa per keer een eenmalig lesbewijs, die u afgeeft bij de instructeur.

Deze lessen gaan door bij 8 of meer seizoens-deelnemers.

Dag en tijd: maandag en donderdag van 9.00 – 9.30 uur
Kijk voor de tarieven hier.
Ga naar de winkel

Slagverbetering (borstcrawlclinic)

Download het formulier voor de zwemleskaart HIER. Print het, vul het in en stuur het naar ons op via email of per post. Zodra wij deze goed ontvangen hebben en er is voldoende plek beschikbaar sturen wij een bevestigingsmail. Na ontvangst van de bevestigingsmail kunt u bij de kassa van het zwembad de zwemleskaart kopen.

Wij organiseren telkens 5 lessen van ½ uur. Op het formulier kunt u een keuze maken in welke periode u de lessen wilt volgen.

Kijk voor de tarieven hier.

Banenzwemmen

Iedere dag is er tenminste één baan vrij om banen te zwemmen. Afhankelijk van de drukte worden er meer banen vrijgemaakt.

Voor het banenzwemmen hoeft niet te worden gereserveerd.

Privéles Volwassenen

Indien gewenst kunt u ook kiezen voor privélessen (zowel voor kinderen als volwassenen). Niet alleen voor wie de zwemkunst nog niet machtig is, maar ook voor wie wil werken aan zwemslagverbetering.

Maak een afspraak wanneer u in het bad bent of neem contact op met het contactformulier.

Kijk voor de tarieven hier.

Contact