Skip to main content
Dankzij vrijwilligers en sponsors kan het Amstelbad bestaan!

Hoe kun jij het Amstelbad op afstand ondersteunen?

9 Tips!

Het bad wordt doorlopend aangepast aan de nieuwe eisen die gesteld worden aan openluchtbaden, zonder zijn unieke karakter te verliezen.

Rick OliemansVoorzitter van het bestuur

Dankzij vrijwilligers en sponsors kan het Amstelbad bestaan!

Hieronder zetten we een aantal bekende en minder bekende mogelijkheden op een rij. Het kost soms zelfs niets extra! Lees de 9 tips.

Bij het 45-jarig bestaan van het Amstelbad in 2013 is de Club van 45 opgericht. We bestaan inmiddels ruim 55 jaar, vandaar de nieuwe naam: ‘Club van 55’. Voor €55,- per seizoen helpt u mee geld bij elkaar te brengen voor onderhoud en komt uw naam op het clubbord. Doet u mee?
Bestel niks zonder SponsorKliks! Dit kost u niets extra! Webshops betalen een commissie voor bestellingen via SponsorKliks.com, waarvan 75% naar het Amstelbad gaat als u via onze SponsorKliks-pagina bestelt: Selecteer de shop, doe je aankoop en klaar! Of download de SponsorKliks app.
Doe eenmalig een donatie met een bedrag naar keuze.  Alle beetjes helpen! In de winkel vindt u een knop ‘Eenmalige donatie’ waarop u een keuze kunt maken voor de hoogte van het bedrag en via iDEAL kunt u het bedrag direct overmaken.
Ook voor verduurzaming kunt u doneren! In de winkel vindt u een speciale knop hiervoor.
Als Rabobank rekening-houder kun je in september op het Amstelbad stemmen. De Rabobank stelt een deel van de winst beschikbaar voor verenigingen en stichtingen. Hoe meer stemmen het Amstelbad krijgt, hoe hoger het steunbedrag. Vorig jaar was dat ruim 5500 euro!
Lees hier meer uitleg.
40% van de kostprijs van het lot (€15,25 p/m) van de vriendenloterij gaat naar het goede doel. Je kunt kiezen op www.vriendenloterij.nl voor het Amstelbad. Er zijn 14 trekkingen p/j. Doe je al mee met de vriendenloterij? Met 1 telefoontje kun je aangeven dat je het Amstelbad wilt steunen.
Opzeggen kan op elk moment.
Vele Amstelbad bezoekers helpen ons ermee en ze dingen mee naar mooie prijzen.
Ruil je tegoeden in voor steun. Bij Gijs de Haan ruil je tegoeden in die je ontvangt bij je aankopen voor een steunbedrag aan het Amstelbad.
Geef je op als vrijwilliger voor de onderhoudsploeg of als kassamedewerker/ster.
Neem contact met ons op via de contactpagina.
Het Amstelbad drijft behalve op vrijwilligers, op gulle giften van sponsors en donateurs. Bekijk wat passend is bij uw onderneming en uw wensen in de Sponsorpakketten informatiefolder. Sponsors kunnen abonnementen voor het voorverkooptarief bestellen. Klik hier.
Kom gezond, gezellig en regelmatig zwemmen! Abonnementen zijn online te bestellen in de winkel of aan de kassa.

Wil jij ook het Amstelbad steunen? Contact ons voor de mogelijkheden!

Neem contact op