Hoe kun jij het Amstelbad ondersteunen op afstand? 9 Tips!

 1. Club van 50 – Sluit je aan bij de Club van 50 voor 50 euro en we zetten graag je naam op het Club van 50 bord!
 2. De eenmalige donatie – Doe eenmalig een donatie met een bedrag naar keuze. Alle beetjes helpen! Laat het ons weten met het contactformulier. Het bedrag kan worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL76RABO0351833498 tnv Stichting Amstelbad, onder vermelding van ‘eenmalige donatie’.
 3. Gijs de Haan – Bij Gijs de Haan ruil je tegoeden in die je ontvangt bij je aankopen voor een steunbedrag aan het Amstelbad.
 4. Sponsorkliks – Koop je veel online? Doe het via de Sponsorkliks-pagina! Het kost niets extra! Hieronder lees je hoe.
 5. Vriendenloterij – Doe mee met de Vriendenloterij voor 13,75 euro per maand, 45% gaat naar het Amstelbad! Hieronder lees je hoe dit precies werkt.
 6. Sponsoring – Sponsor met jouw bedrijf het Amstelbad. Dan maken we graag reclame voor je!
 7. RaboClubSupport actie – Doe GRATIS mee als Rabobank rekeninghouder met de Rabo ClubSupport actie in september. Hieronder lees je hoe dit precies werkt.
 8. En natuurlijk, nu het zwembad weer opengaat: Kom vaak zwemmen! Wil je een abonnement kopen? Lees meer.
 9. Vrijwilligerswerk – Geef je op als vrijwilliger voor de onderhoudsploeg of als kassamedewerker/ster.

Rabo Clubsupport Actie

Zo werkt het

Draag je het Amstelbad een warm hart toe én ben je klant van de Rabobank dan kan je het bad gratis financieel steunen. Dat kan via Rabo ClubSupport.

De Rabobank ondersteunt ieder jaar clubs en verenigingen met kennis, hun netwerk en financieel. Ook het Amstelbad kan dit jaar weer in aanmerking komen voor een mooi geldbedrag.

De leden van de Rabobank mogen ieder jaar hun stem uitbrengen voor de club of vereniging waarvan zij vinden dat zij een geldbedrag verdienen. Er zijn diverse geldbedragen in het ClubSupport. Doormiddel van het aantal stemmen worden de geldbedragen onder de clubs en verenigingen verdeeld. Vorig jaar heeft het Amstelbad 6000 euro (!) gekregen. Dit hebben we gebruikt om het bad te verven.

De coronaperiode laat een fors tekort zien, dus het Amstelbad hoopt ook dit jaar weer in aanmerking te komen voor een mooi bedrag.

Hoe kan je als klant van de Rabobank het Amstelbad helpen?

Stap 1: Lid worden
Allereerst door lid te worden. Als je geen lid bent kun je niet stemmen. Lid worden is eenvoudig, gratis en verplicht je tot niets. Met de Rabobank App is het dit jaar nog eenvoudiger! Lid word je door in te loggen op je rekening. Rechtsboven zie je de knop ‘Zelf regelen’. Klik die aan en als 5de onderwerp zie je ‘Lidmaatschap’. Ben je nog geen lid, dan kun je je hier aanmelden. Doe dit voor 1 oktober.

Stap 2: Stemmen
Log in op de website van de Rabo of in de app. Ga naar ‘Zelf regelen’ en vervolgens naar ‘Mijn lidmaatschap’. Daar kan je klikken op ‘Rabo ClubSupport. Je moet minimaal 3 voorkeuren aangeven en over die 3 mag je 5 stemmen verdelen, maximaal 2 per voorkeur. Stemmen kan van 5 tot 25 oktober. Natuurlijk hopen we dat het Amstelbad een stem van je krijgt.

In november horen we of het Amstelbad genoeg stemmen heeft gekregen voor een mooie financiële ondersteuning.

Wat kan je nog meer doen?
Familie, vrienden en bekenden met een Raborekening wijzen op Rabo ClubSupport en de mogelijkheid om zo het Amstelbad te steunen.

En nu maar hopen dat het Amstelbad heel veel stemmen krijgt!

Sponsorkliks

hoe het werkt

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!
Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort! Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde.

Via de site van het Amstelbad:

 • Klik op het plaatje van SponsorKliks en je komt uit op onze eigen pagina van SponsorKliks.
 • Selecteer de winkel waar je wilt shoppen, doe je aankoop en klaar!

Let op: Voor bestellingen bij Coolblue loopt het aankoopproces iets anders. Klik hier voor de uitleg.

Nog makkelijker: download de SponsorKliks app
Nooit Meer SponsorKliks Vergeten! Download de SponsorKliks APP en selecteer onze vereniging.

Vriendenloterij

hoe het werkt

Geef je op via www.vriendenloterij.nl als deelnemer. 45% van de kostprijs van het lot gaat naar een goed doel en je kunt het Amstelbad daarvoor aangeven. Een lot kost 13,75 per maand, er zijn 14 trekkingen per jaar en je kunt op elk moment opzeggen. Vele Amstelbad bezoekers helpen op deze manier het Amstelbad aan extra inkomsten waarbij ze zelf ook nog meedingen naar mooie prijzen.

Sponsoring

Het Amstelbad drijft niet alleen op vrijwilligers, maar ook op de gulle giften van sponsors en donateurs. Er is van alles mogelijk, passend bij uw onderneming en uw wensen.

Sponsors kunnen zwemabonnementen voor het voorverkooptarief bestellen via Bestelformulier abonnementen sponsoren generiek
Sponsorpakketten
Bestelformulier abonnementen sponsoren

Club van 50

Bij het 45-jarig bestaan van het Amstelbad in 2013 is de Club van 45 opgericht. Inmiddels bestaat het Amstelbad 50 jaar. Daarom hebben we de naam veranderd in ‘Club van 50’. Deze heeft als doel geld bij elkaar te brengen voor (onderhouds)werkzaamheden aan het zwembad. Voor 50 euro per seizoen, komt uw naam te staan op de lijst in het Amstelbad en laat u zien dat u het zwembad een warm hart toedraagt. Geef u op via het Aanmeldformulier Club van 50.
Ja, ik doe mee met Club van 50

Sponsors en donateurs van het Amstelbad

Bedankt!