Skip to main content

VOORVERKOOP

U heeft het misschien al gezien in het Nieuwsblad voor Ouder-Amstel of op onze site, Facebookpagina of Instagrampagina, maar er zijn weer voorverkoopdagen!

U kunt op 2 manieren een abonnement of leskaart aanschaffen:

Online:

Hiervoor gaat u naar de winkel op www.amstelbad.nl en kiest daar het abonnement van uw keuze en vult het formulier in. Er moet wel een goede (pas)foto bij. Dus geen trouwfoto, gezinsfoto of een selfie waar u maar voor de helft op staat. Het moet een foto zijn in JPG, JPEG of PNG format. Dus niet een foto in Word bijvoorbeeld. Dit kan namelijk niet verwerkt worden.

Koopt u online tot en met 3 april, dan ligt het abonnement voor u klaar op de voorverkoopdagen. Alle abonnementen online aangeschaft na 3 april liggen vanaf 30 april klaar bij de kassa.

Aan de kassa:

Op de voorverkoopdagen kunt u een abonnement aanschaffen bij de kassa van Amstelbad. Neemt u wel een goede (pas)foto mee? Ook hier geldt: een foto waar de persoon waarvoor het abonnement is alleen en goed op staat!

De Voorverkoopdagen zijn:

vrijdag 8 april van 14.00 tot 18.00 uur

zaterdag 9 april van 10.00 tot 14.00 uur.

LET OP: zwemleskaarten kunnen alleen ONLINE worden aangeschaft!

 

KLUSDAG

Het mag weer en we kunnen alle hulp gebruiken om het bad weer tiptop in orde te maken! U bent van harte welkom op zaterdag 9 april tussen 9 en 16.00 uur om een handje mee te komen helpen. Er zijn diverse klussen, dus voor elk wat wils. Voor koffie/thee en wat lekkers wordt gezorgd.

 

OPENING BAD

Op 30 april is het zover! Het bad gaat open! Om 14.00 uur is er het traditionele kwartjesduiken voor alle kinderen met een zwemdiploma en in de leeftijd tot en met groep 8.

Daarna kan er weer door iedereen lekker gezwommen worden. Reserveren hoeft niet meer en er is altijd minimaal 1 baan open voor het banenzwemmen.

Nu maar hopen dat ook de zon weet dat vanaf 30 april het bad open is.