Skip to main content

HET EINDE VAN HET SEIZOEN

Op 15 september was het zover en sloten we onze deuren. We kijken terug op een fantastisch seizoen, waarbij we uitgebreid hebben stilgestaan bij ons 55 jarig bestaan. En we zijn inmiddels alweer druk met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

40.000 STE BEZOEKSTER

Manon van Doorn uit Ouderkerk was op donderdag 7 september de 40.000ste bezoekster van het Amstelbad!
Zij ontving van Robbert Eysink Smeets (penningmeester Stichting Amstelbad) een bos bloemen en een gratis abonnement voor 2024.

SPELMIDDAG COHERENTE

Op 23 en 30 aug organiseerde Coherente in het kader van het Jongerenwerk weer een leuke middag in het Amstelbad met spelletjes voor de jeugd en een superlange buikglijbaan. Het was weer genieten!

AFZWEMMEN

Op 15 september was het zover en mochten al onze afzwemkandidaatjes laten zien wat ze konden. Wat een geweldige prestatie hebben ze neergezet: iedereen is geslaagd voor het zwemdiploma A, B of C. Met dank aan alle zweminstructeurs en zweminstructrices natuurlijk.

 

 

 

 

 

 

SLOTFEEST

Traditiegetrouw hebben we alle vrijwilligers getrakteerd op een fijne barbecue in het Amstelbad. Dit om iedereen te bedanken voor hun inzet. Jasper’s Place had alles heerlijk verzorgd met een hapje en een drankje. Het weer werkte ook mee, dus iedereen heeft er weer volop van kunnen genieten.

Aan alle vrijwilligers: DANK VOOR JULLIE INZET EN TOT VOLGEND SEIZOEN!

 

 

 

 

 

 

 

MEDIA AANDACHT VOOR HET AMSTELBAD

We hebben dit seizoen hele mooie media aandacht gekregen. In het Parool verscheen een mooi artikel over het reilen en zeilen in ons bad, hoe wij georganiseerd zijn met vrijwilligers en onze verduurzaming kwam ook aan bod. Ook RTL nieuws kwam bij ons langs.

BADMEESTERS GEZOCHT!

Ons team is op zoek naar versterking (M/V). Dus ben je op zoek naar een leuke baan van april t/m september 2024? Meld je aan via info@amstelbad.nl

HERFSTPRACHT BIJ HET AMSTELBAD

Inmiddels zijn de blaadjes gevallen maar kijk eens wat een mooi tafereel.

NIEUW HEKWERK TUSSEN SVO EN AMSTELBAD

We zijn erg blij dat de gemeente een nieuw hek heeft neergezet. We hopen dat dit ervoor zorgt dat we geen insluipers meer hebben. Niet alleen maken we ons zorgen over de kwetsbare spullen en vandalisme, het gaat ook om de veiligheid van de insluipers. Het Amstelbad is gewoonweg een te gevaarlijk terrein zonder toezicht, zoals we wel hebben tijdens openingsuren.

NUL OP DE GASMETER

Jawel, we hadden het al eerder gemeld maar ook nu het seizoen ten einde is kunnen we nog steeds zeggen dat we NUL op de gasmeter hebben, dankzij onze verduurzaming! Dat betekent dat we wat geld hopen over te houden om hiermee een stukje van onze verduurzamingslening bij de gemeente af te lossen.
Naast nul op de gasmeter leveren de sundiscs ook warmer zwemwater op tot wel 24 graden!

GESLAAGDE EERSTE EDITIE DISCO DIP

Dit jaar was het voor het eerst dat deze ‘DiscoDip’ georganiseerd werd in samenwerking met Stichting Promotie Ouder-Amstel.
En het was al meteen een succes: 425 bezoekers hebben genoten van muziek uit de afgelopen 20 jaar van de Rijdende Disco. Daarnaast waren er optredens van Martin Vinyl, LPaca, T’Amore, OneTwo47 en als hoofdact was K-Liber van de partij. Ook de Nederlandse hits van Danilo werden goed meegezongen.
Jasper’s Place verzorgde de drankjes en Dutch Proud verzorgde de hapjes, met leuke foodtrucks.
Het weer was schitterend, dus het was in alle opzichten een geslaagde aftrap. Wat er met de opbrengst gedaan wordt? Dat wordt besteed aan activiteiten zoals de Sinterklaasintocht en de Kerstmarkt.
We kijken nu al uit naar een vervolg hierop volgend jaar.

GESLAAGDE RABO CLUB SUPPORT ACTIE

Dank voor jullie stemmen! Dankzij jullie mochten we weer een prachtige opbrengst in ontvangst nemen. De totale opbrengst was, met de meeste stemmen van de regio, maar liefst …5.000 euro!

Dus nogmaals enorm bedankt voor jullie stem!

BESTEL NIKS ZONDER SPONSORKLIKS!

Voor al je Sinterklaas- en kerstboodschappen is dit een hele makkelijke manier om het Amstelbad te steunen. Grote bedrijven zoals Bol.com, Coolblue, PLUS, HEMA, Centerparcs en de Staatsloterij doen hieraan mee.
Ga naar onze eigen Amstelbad pagina bij SponsorKliks, selecteer de winkel en doe je aankoop.
Dit kost je niets extra! De webshops betalen een commissie voor bestellingen via SponsorKliks.com, waarvan 75% naar het Amstelbad gaat als je via onze Amstelbad SponsorKlikspagina op de site van SponsorKliks bestelt. Dus selecteer jouw shop, doe je aankoop en klaar! Of download de SponsorKliks app.

GEZOCHT: VRIJWILLIGERS EN EEN BESTUURSLID

Heb jij zin en tijd om je steentje bij te dragen aan het reilen en zeilen van het Amstelbad? En heb je affiniteit met planvorming, pers en communicatie? Meld je dan aan bij ons om eens te komen praten over deze bestuursfunctie. We hebben een leuk team en zoeken nog 1 bestuurslid om het bestuur weer compleet te maken. Aanmelden kan via info@amstelbad.nl

Daarnaast zijn we natuurlijk ook altijd op zoek naar vrijwilligers voor de kassa, voor de groenploeg en voor allerlei hand-en-spandiensten, kortom voor alles wat het bad nodig heeft. Dus denk je in 2024 wat tijd over te houden en wil je ons komen helpen? Meld je dan aan via info@amstelbad.nl

KERSTVOORBEREIDINGEN

Zoals de voorgaande jaren wil Janneke weer graag aan de slag gaan met het maken en verkopen van kerststukjes. Hieronder staan alvast 3 voorproefjes hiervan. De opbrengst komt geheel ten goede van het Amstelbad.
Heb je nog kerstspulletjes over? Dan kun je deze inleveren op Scholekster 9 en op Strandvlietlaan 36. Alvast hartelijk dank.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit was de laatste en daarom extra lange nieuwsbrief voor dit jaar.

Voor nu wensen wij iedereen een hele fijne Kerst en Oud&Nieuw toe, op naar een gezond en sportief 2024!

 

Het Amstelbad wordt mede gesponsord door de volgende sponsoren