Skip to main content

WE ZIJN OPEN

Eindelijk, op 29 april ging onze poort weer open voor de feestelijke opening van het nieuwe zwemseizoen. En dit jaar is extra feestelijk, want het bad bestaat 55 jaar! Dus reden voor een feestje!

OPENING DOOR DE BURGEMEESTER

Na een praatje van o.a. onze voorzitter sneed Joyce Langenacker de taart aan, aangeboden door bakker Out, samen met de nieuwe wethouder van sport, Victor Frequin en de voormalige wethouder Barbara de Reijke.

FEESTELIJKE ACTIVITEITEN

De opening was feestelijker dan anders, met allerlei leuke activiteiten, zoals de voorrondes van het Nationaal Kampioenschap Knikkeren, een loterij, gesponsord door winkeliers van Ouderkerk a/d Amstel, een springkussen verzorgd door Coherente en een midgetgolf activiteit voor ouderen, ook verzorgd door Coherente.

Wil je weten of jij in de finale van het NK Knikkeren zit? Blijf dit dan volgen op https://www.instagram.com/nkknikkeren/.

MUZIKALE BEGELEIDING VAN DE JAMMIN’ BRASS BAND

En wat is een feestje zonder muziek? Het optreden van deze band was geweldig!

NOG EEN REDEN TOT FEEST: DE VERDUURZAMING!

Naast het 55 jarig bestaan was er nog een reden voor een feestje: de verduurzaming van het bad is een feit! We hopen met alle maatregelen flink veel energie te besparen en tegelijk te kunnen zorgen voor heerlijk warm zwemwater.

We hebben ons publiek bij de opening meteen al kunnen laten zien  wat we het afgelopen half jaar in verduurzaming hebben geïnvesteerd, zoals de zwembadafdekking en zonnecollectoren, die nu overal op het dak liggen.

Dit was alleen mogelijk dankzij de fantastische financiële bijdragen die we hebben ontvangen  van:

  • Provincie Noord Holland
  • Rabobank
  • Rijksoverheid (BOSA-Stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties)
  • Lions Club Ouderkerk aan de Amstel
  • Vriendenloterij
  • EHBO Ouderkerk aan de Amstel
  • Gemeente Ouder-Amstel

Hierdoor zijn we in staat de lening van de gemeente Ouder-Amstel tot een overzichtelijk bedrag terug te brengen. Als blijk van dank hebben we een bord bij de ingang van het diepe bad geplaatst met de namen van deze gulle subsidieverleners. En bij deze willen we hen nogmaals heel hartelijk bedanken.

Graag staan we nog even stil bij de Vriendenloterij, want ook jij kunt ons blijven helpen door lid te worden of je lidmaatschap aan te passen.

  • Door lid te worden en het Amstelbad als bestemming op te geven ontvangt het Amstelbad 40% van je lidmaatschap. Zo steun je ons en maak je ook nog eens kans op leuke prijzen, krijg je korting op uitjes en kun je gratis naar 135 musea.
  • Ben je al lid maar heb je het Amstelbad nog niet als bestemming opgegeven? Dit kun je makkelijk wijzigen, om ervoor te zorgen dat het Amstelbad 40% ontvangt van je bijdrage.

Om lid te worden of de bestemming van je bestaande lidmaatschap te veranderen naar het Amstelbad  kun je bellen naar de Vriendenloterij (088 – 020 1020. Ze helpen je graag verder.

KWARTJESDUIKEN

Wat een prachtig weer was het om een frisse duik te nemen. Traditiegetrouw konden de kinderen op de openingsdag weer ‘kwartjes’ opduiken voor hun spaarpot.

Gefeliciteerd Jesse, Kai en Kay! Zij hebben de 1ste  (abonnement voor volgend jaar), 2de en 3de prijs (half abonnement voor volgend jaar) gewonnen.

SAMEN MAKEN WE 55 IN HET WATER

Wat een prachtig getal, samen met alle kinderen en volwassenen die mee wilden doen werd dit cijfer gemaakt in het water. Een memorabel moment!

DE ZWEMVIERDAAGSE KOMT ER WEER AAN

Ook dit jaar doet het Amstelbad mee aan de landelijke zwemvierdaagse. Van 19 tot 23 juni organiseren we de jaarlijkse zwemvierdaagse. Doe je ook mee? Aanmelden hoeft niet, je kunt gewoon komen en deelnemen op deze dagen vanaf 16.00 uur tot sluitingstijd.

Deelname kost 8,50 euro voor abonnementhouders en 15 euro voor niet-abonnementhouders.

WIL JIJ ONS OOK EEN HANDJE KOMEN HELPEN?

We blijven op zoek naar hulp bij het klussen en groenonderhoud. Dus nogmaals de oproep:

Ben jij of ken je een handige Harry of Harriët die af en toe of wekelijks/maandelijks wil helpen bij het onderhoud van groen of gebouwen of wat er maar op het pad komt? Iedereen is van harte welkom! Meld je aan bij Rick Oliemans of op info@amstelbad.nl

Het Amstelbad wordt mede gesponsord door de volgende sponsoren