Skip to main content

En dan is het alweer tijd voor onze 3e nieuwsbrief van dit jaar. Wij hebben veel te melden, allemaal leuke dingen. Wij hopen dan ook dat jullie weer met plezier lezen over het wel en wee van ons zwembad.

 

… en dat vieren wij!

JUBILEUMBOEKJE

Wij hebben een super leuk jubileumboekje gemaakt. 55 jaar aan herinneringen en leuke foto’s. Voor slechts € 5,00 kun je het boekje kopen bij de kassa. En daar steun je het Amstelbad dan ook weer mee.

De burgemeester krijgt het eerste exemplaar aangeboden door onze voorzitter Rick Oliemans

ZOMER

De zomer is inmiddels in volle gang en de abonnementen verkoop ging als een raket. Wij hebben nog nooit zoveel abonnementen verkocht als dit jaar. Wij hebben zelfs abonnementen moeten laten bijdrukken! Geweldig nieuws is dit. Ons bad is nog steeds ontzettend populair.

Soms levert dat minder leuke momenten op, met name als mensen zich niet houden aan de huisregels. Wij zijn hier streng in en wij treden op als de regels, ook na een waarschuwing, niet worden nagekomen.  Iedereen moet zich veilig voelen in het zwembad en onze medewerkers zullen dan ook niet aarzelen om de politie in te schakelen als de regels met voeten worden getreden. Gelukkig gebeurt dat uiterst zelden.

Wat levert de Nederlandse zomer nog meer op? Veel wind, harde wind, storm zelfs zoals Poly. En ook dat hebben wij gemerkt. Er waren veel afgebroken en rondslingerende takken en bladeren, de goaltjes lagen er niet meer zo goed bij en er was een bord omgewaaid.

 

Dankzij onze fantastische groenploeg-vrijwilligers is de schade snel verholpen en kon iedereen weer optimaal gebruik maken van het zwembad.

 

 

 

 

SPONSORING

RABO CLUBSUPPORT

Rabo club support komt er weer aan …… van 4 september tot en met 26 september kunnen Rabobank rekeninghouders weer stemmen …. op ons. En doe dat ook vooral!

Draag je het Amstelbad een warm hart toe én ben je klant van de Rabobank dan kan je het bad gratis financieel steunen. Dat kan via Rabo ClubSupport.

De Rabobank ondersteunt ieder jaar clubs en verenigingen met kennis, hun netwerk en financieel. Ook het Amstelbad kan dit jaar weer in aanmerking komen voor een mooi geldbedrag.

De leden van de Rabobank mogen ieder jaar hun stem uitbrengen voor de club of vereniging waarvan zij vinden dat zij een geldbedrag verdienen. Door middel van het aantal stemmen worden de geldbedragen onder de clubs en verenigingen verdeeld. Vorig jaar heeft het Amstelbad 5000 euro (!) gekregen. Dit hebben we gebruikt om een deel van de verduurzaming te betalen.

Maar we hebben nog veel meer nodig om onze verduurzamingsplannen te kunnen betalen. Over deze plannen hieronder meer.

SPONSORBORD VERDUURZAMING

Wij hebben een prachtig nieuw sponsorbord speciaal voor onze verduurzamingspartners geplaatst. Wij zijn blij met dit bord maar natuurlijk nog veel blijer met al onze sponsoren! Heel veel dank weer, zonder jullie steun zouden wij zo’n fantastisch zwembad niet kunnen hebben.

SPONSORKLIKS

Wil jij nou ook het Amstelbad helpen, dan kan dat ook door gebruik te maken van SponsorKliks. Dus: Bestel niks zonder SponsorKliks!

Dit kost je niets extra! Webshops betalen een commissie voor bestellingen via SponsorKliks.com, waarvan 75% naar het Amstelbad gaat als je via onze Amstelbad SponsorKliks-pagina bestelt: Selecteer de shop, doe je aankoop en klaar! Of download de SponsorKliks app.

WAT IS ER NIEUW?

ZONNECOLLECTOREN

Wij zijn voortdurend bezig met het opknappen, renoveren, innoveren en verduurzamen van het zwembad. Ons grootste verduurzamingsproject was uiteraard het plaatsen van de zonnecollectoren op het dak in combinatie met de zwembadafdekking. En wat zijn wij daar blij mee! Tot nu toe hebben wij 0,0 kuub gas verbruikt voor het verwarmen van het zwemwater! Dat scheelt een slok op een borrel.

GROENPLOEG EEN NIEUWE RUIMTE EN NIEUWE KLEEDKAMER MEDEWERKERS

Jawel, de groenploeg heeft een nieuw onderhoudshok! En het oude onderhoudshok is opgeknapt en is nu verkleedruimte voor het personeel geworden.

HOGE BADMEESTERSTOEL

Wij zijn niet alleen bezig met verduurzamen en innoveren maar ook veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben we een nieuwe hoge badmeesterstoel. Zo kunnen onze badmeesters en -juffen nog beter toezicht en overzicht houden over het bad, wel zo veilig!

ZONNESCHERM

Boven het peuterbadje is een doek gespannen zodat onze jongste zwemmertjes in de schaduw kunnen poedelen.

ACTIVITEITEN IN HET AMSTELBAD

Er zijn de komende weken een aantal activiteiten in ons bad waar je misschien even rekening mee wilt houden.

  1. woensdag 23 en 30 augustus is Coherente bij ons van 11.00 uur-16.00 uur met diverse spelletjes en een groot opblaas/speel/springkussen. Op beide dagen andere spelletjes en opblaaskussens.
  2. dinsdag 12 september is het bad van 8.00-12.00 uur gesloten vanwege een waterpoloclinic.
  3. Op 9 juli hebben Amsterdam City Church en Harbour City Church, op instagram te vinden onder @amsterdamcitychurch en @harbourcitychurch, voor de 2e keer een dienst/doopceremonie bij ons georganiseerd. Een waarlijk geweldig evenement vol zang, gebed en voordrachten en met als hoogtepunt de doop van ongeveer 30 dopelingen. Een dienst met alleen maar lieve, aardige en blije mensen. Een hechte gemeenschap!

HACK

Wij zijn gehacked! Ons mailadres info@amstelbad.nl is door middel van spoofing gebruikt. Gelukkig heeft dit geen enkel effect gehad. Wij waren alert en hebben de juiste stappen kunnen nemen voordat het fout ging. Wij blijven opletten!

Dit was het dan weer voor deze keer. Wij wensen jullie nog een gezellige en vooral ook zonnige zomer toe en tot de volgende nieuwsbrief.