Skip to main content

WAT IS ER TIJDENS DE WINTERMAANDEN ALLEMAAL GEBEURD IN EN RONDOM HET ZWEMBAD?

Er is weer hard gewerkt aan onderhoud en vernieuwingen!

Qua onderhoud is er geschilderd en getimmerd en zijn er diverse installaties vervangen of gerepareerd die hier dringend aan toe waren, zoals de chloor- en zwaveltank, de  verwarmingsketel en de bufferbak.

De kleedkamers zijn ook opgeknapt.

Het instructiebad heeft een nieuwe coating waardoor de vloer minder ruw is. De hoofdtoevoer van de waterleidingen van en naar het grote bad zijn grotendeels vervangen.

 

NIEUW: JEU DE BOULES BANEN

We hebben er een speelelement bij, voor jong en oud, twee authentieke jeu de boules banen!

Er staat inmiddels ook een airmountain voor de kinderen, om op te zitten of te springen.

Dus kom genieten van niet alleen zwem- maar zeker ook speelplezier.

Ook de zandtafel met de waterpomp was ook aan vervanging toe. Daar is nog geen foto van, we hopen dat de nieuwe zandtafel staat bij de opening. Helaas wachten we nog op een aantal onderdelen, dus dat blijft nog even spannend.

De midgetgolf is inmiddels weggehaald. Volgend jaar komt hier een natuurspeelplaats voor terug. We zijn nu in de ontwerpfase, dus ook daarvan is nog geen foto beschikbaar.

Graag willen wij onze sponsor INFENTO enorm bedanken om dit financieel mogelijk te maken en Leurs voor de aanleg van de jeu de boules banen.

 

OPENING OP 27 APRIL, KOM JE OOK?

Ja hoor, op 27 april is het zover, dan gaan we weer open! Kom je ook? Met natuurlijk om 14.00 uur het traditionele kwartjesduiken. Alle kinderen op de basisschool die een zwemdiploma hebben kunnen meedoen en alles wat je vindt…mag je houden voor je spaarpot. Daarnaast delen we 3 prijzen uit, de eerste prijs is een abonnement voor volgend jaar, de 2de en 3de prijs is een half abonnement voor volgend jaar.

 

KOOP JE ABONNEMENT TEGEN GEREDUCEERD VOORVERKOOPTARIEF TOT EN MET 27 APRIL

Inmiddels is de voorverkoop in volle gang. Heb jij nog geen abonnement op zak? Niet getreurd, je kunt deze nog online kopen in onze webwinkel https://www.amstelbad.nl/winkel/.

Op 27 april kun je ook nog terecht aan de kassa van het zwembad, tussen 14.00 en 18.00 uur. Daarna geldt het normale tarief, zowel online als aan de kassa van het zwembad.

 

TOEGEVOEGD AAN ONS LESAANBOD: SLAGVERBETERING/BORSTCRAWL LESSEN

Deze lessen werden tot nu toe op incidentele basis gegeven. Vanwege de vele aanmeldingen hebben we besloten dit op te nemen als vast onderdeel in ons lesprogramma. Wil je ook meedoen? Schrijf je in via het formulier op de website.

 

GEZOCHT: ALGEMEEN BESTUURSLID

Heb jij zin en tijd om je steentje bij te dragen aan het reilen en zeilen van het Amstelbad? Meld je dan aan bij ons om eens te komen praten over deze bestuursfunctie. We hebben een leuk team en zoeken nog 1 bestuurslid om het bestuur weer compleet te maken. Aanmelden kan via info@amstelbad.nl

 

NIEUW PARKEERBELEID

Vanaf heden mag er niet meer geparkeerd of even gestopt worden voor de ingang van het zwembad. Ook niet om iemand even af te zetten. De gemeente gaat hier ook op handhaven. Deze route, die deels over het fietspad gaat, is alleen voor toeleveranciers van goederen en invaliden.

Dus gebruik het parkeerterrein ter hoogte van SVO.

 

GROEN LICHT = VERWARMING DOOR DE ZON

We hebben een groene lamp geplaatst op het dak bij de sundiscs. Op deze manier is het goed zichtbaar wanneer het zwembadwater verwarmd wordt door de zon. Dus brandt de lamp, dan verbruiken we niks aan gas voor de verwarming van het zwembadwater.

Groene lamp is ‘on’, warm water door de zon!

 

BESTEL NIKS ZONDER SPONSORKLIKS!

Voor al je online aankopen is dit een hele makkelijke manier om het Amstelbad te steunen. Grote bedrijven zoals Bol.com, Coolblue en PLUS, HEMA, Centerparcs en Staatsloterij doen hieraan mee.

Ga naar onze eigen Amstelbad pagina bij SponsorKliks, selecteer de winkel en doe je aankoop.

Dit kost je niets extra! De webshops betalen een commissie voor bestellingen via SponsorKliks.com, waarvan 75% naar het Amstelbad gaat als je via onze Amstelbad SponsorKliks-pagina bestelt. Dus selecteer jouw shop, doe je aankoop en klaar! Of download de SponsorKliks app.