Skip to main content

Hoe warm het was en hoe druk….

Dit jaar is alles anders, maar gelukkig niet het enthousiasme van de mensen die het Amstelbad een warm hart toedragen. Het was druk met mensen die hun reeds digitaal gekochte abonnement kwamen ophalen, maar ook met mensen die op deze dag een abonnement gingen aanschaffen.

 

Met de 1,5 meter afstand stond iedereen in de hitte te wachten op zijn of haar abonnement. Eerst langs de kassa, dan bij het standje voor de promotie van het bad en daarna voor de tafel waar de abonnementen geseald werden. Op de achtergrond een zeer aanlokkelijk bad met helder blauw water, dat leek te roepen: ‘Neem een duik, neem een duik!’ Helaas kon dat nog niet en moet daar nog op gewacht worden tot 20 juni.

Van 10 tot 17 uur was er een gestage aanloop met pieken tussendoor. Dat moest dus wel een mooi resultaat zijn aan het einde van de dag…. En dat was ook zo!

Van de 500 abonnementen die nodig zijn om het financiële gat een flink eind te dichten, kon de teller met maar liefst 100 nieuwe abonnementen omhoog. Totaal zijn er nu 425 abonnementen verkocht! Ook hebben zich een paar nieuwe sponsoren aangemeld!

Moe maar blij en tevreden gingen de leden van het bestuur, Bart en Dineke naar huis om daar te genieten van het resultaat.

Heel veel dank iedereen die het bad zo geweldig steunt!