Skip to main content

We mogen meer maar moeten ook meer…

Het nieuwe landelijke protocol geeft meer ruimte, maar ook meer verplichtingen.

Om met de verplichtingen te beginnen: iedere bezoeker (dus ook kinderen) van het Amstelbad moet per dag worden geregistreerd. Dat houdt in dat naam en telefoonnummer moet worden genoteerd om te zorgen dat bezoekers bereikt kunnen worden in geval van een eventuele uitbraak. Deze gegevens moeten minimaal 4 weken worden bewaard. Iedere dag wanneer u het Amstelbad bezoekt moet uw bezoek geregistreerd worden. Komt u meerdere keren op een dag, dan is één keer invullen en inleveren voldoende.

Om filevorming bij de kassa te voorkomen vragen we u om via de link op de site het bezoekersregistratieformulier in te vullen. De bevestigingsmail moet u uitprinten en bij de kassa afgeven. Lukt dit niet dan is er de mogelijkheid om bij de kassa een formulier te vragen en dit ter plaatse in te vullen.

Omdat we de gegevens van banenzwemmers al hebben, zijn zij vrijgesteld van het invullen van het formulier.

Wat zijn de andere veranderingen?

  • Geforceerd stemgeluid, zoals schreeuwen en zingen is niet toegestaan;
  • Douchen mag, maar houd wel de 1,5 meterregel in acht;
  • Kinderen tot 13 hoeven onderling en tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden;
  • Jongeren tot 18 hoeven onderling geen 1,5 meter afstand meer te houden, maar wel tot volwassenen;
  • Tijdens banenzwemmen hoeft in het water geen 1,5 meter afstand meer gehouden te worden, maar men mag elkaar niet actief opzoeken. Uit het water geldt wel de 1,5 meter.
  • Ouders/begeleiders mogen weer in het peuterbad. Wel moet men ten opzichte van iedereen ouder dan 13 jaar de 1,5 meterregel in acht nemen;

Mocht u vragen hebben, kijk dan bij de ‘Veelgestelde vragen’ op de site of mail naar info@amstelbad.nl