Hoe kun jij het Amstelbad ondersteunen op afstand?

Het zijn moeilijke tijden voor iedereen, waar ieders gezondheid voorop staat.
Het Amstelbad gaat voorlopig niet open helaas. We houden jullie op de hoogte zodra hier iets in verandert.
Daardoor mist het Amstelbad de inkomsten van de bezoekers. Om de toekomst van het Amstelbad te waarborgen willen we een beroep op jullie doen. Want ook op afstand is financiële hulp mogelijk. Hiernaast lees je hoe dit precies werkt.

Voor meer informatie: ga naar de site www.amstelbad.nl/  of stuur een email naar info@amstelbad.nl.

Wij wensen iedereen veel sterkte en hopen snel op een verbetering van de situatie.

Het bestuur van het Amstelbad

  1. Sluit je aan bij de Club van 50 voor 50 euro en we zetten graag je naam op het Club van 50 bord!
  2. Doneer een bedrag naar keuze op banknr NL76RABO0351833498 ovv “donatie”. Alle beetjes helpen!
  3. Ruil je tegoeden in die je ontvangt bij je aankopen bij Gijs de Haan voor een steunbedrag aan het Amstelbad.
  4. Doe al je online aankopen bij Mediamarkt en andere grote online bedrijven via Sponsorkliks, het kost niets extra!. Hieronder lees je hoe.
  5. Doe mee met de Vriendenloterij voor 13,75 euro per maand, 45% gaat naar het Amstelbad! Hieronder lees je hoe dit precies werkt.
  6. Sponsor met jouw bedrijf het Amstelbad. Dan maken we graag reclame voor je!
  7. Doe GRATIS mee als Rabobank rekeninghouder met de RaboClubsupport actie in september. Hieronder lees je hoe dit precies werkt.
  8. En natuurlijk, zodra het zwembad weer opengaat: Kom vaak zwemmen met een abonnement of een dagkaart. Als we dit jaar opengaan, hanteren we aangepaste tarieven die we nog nader zullen bepalen.
  9. Geef je op als vrijwilliger voor de onderhoudsploeg of als kassamedewerker/ster.

UITLEG OVER DE VRIENDENLOTERIJ
Geef je op via www.vriendenloterij.nl als deelnemer. 45% van de kostprijs van het lot gaat naar een goed doel en je kunt het Amstelbad daarvoor aangeven. Een lot kost 13,75 per maand, er zijn 14 trekkingen per jaar en je kunt op elk moment opzeggen. Vele Amstelbad bezoekers helpen op deze manier het Amstelbad aan extra inkomsten waarbij ze zelf ook nog meedingen naar mooie prijzen.

UITLEG OVER DE RABO CLUBSUPPORT ACTIE
Als Rabobankrekeninghouder kun je van  .. tot .. september op het Amstelbad stemmen. De Rabobank stelt een deel van de winst beschikbaar voor verenigingen en stichtingen. Hoe meer stemmen… hoe meer we als Amstelbad krijgen. Vorig jaar was dat ruim 6000 euro!

Als je nog geen lid bent… ga naar www.rabobank.nl en meld je GRATIS aan als lid. In september krijg je vanzelf een mailtje met een stemcode. Je mag 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 op je favoriet (en wij hopen dat te zijn natuurlijk).

UITLEG OVER SPONSORKLIKS
Hoe werkt gratis sponsoren?
Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost!
Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort! Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde.

Via de site van het Amstelbad
Klik op het plaatje van SponsorKliks en je komt uit op onze eigen pagina van SponsorKliks.
Selecteer de winkel waar je wilt shoppen, doe je aankoop en klaar!

Nog makkelijker: download de SponsorKliks app
Nooit Meer SponsorKliks Vergeten! Download de SponsorKliks APP en selecteer onze vereniging.

Sponsoring

Het Amstelbad drijft niet alleen op vrijwilligers, maar ook op de gulle giften van sponsors en donateurs. Er is van alles mogelijk, passend bij uw onderneming en uw wensen.

Sponsors kunnen zwemabonnementen voor het voorverkooptarief bestellen via Bestelformulier abonnementen sponsoren generiek
Sponsorpakketten
Bestelformulier abonnementen sponsoren

Club van 50

Bij het 45-jarig bestaan van het Amstelbad in 2013 is de Club van 45 opgericht. Inmiddels bestaat het Amstelbad 50 jaar. Daarom hebben we de naam veranderd in ‘Club van 50’. Deze heeft als doel geld bij elkaar te brengen voor (onderhouds)werkzaamheden aan het zwembad. Voor 50 euro per seizoen, komt uw naam te staan op de lijst in het Amstelbad en laat u zien dat u het zwembad een warm hart toedraagt. Geef u op via het Aanmeldformulier Club van 50.
Ja, ik doe mee met Club van 50