Aquasport

/Aquasport
Aquasport2019-03-13T19:53:59+00:00

Aquasport Volwassenen

Nieuw
Aquafit op maandagavond!

Banenzwemmen
Banenzwemmen kan in het Amstelbad de hele dag door. Tot 11.00 uur zijn er geen speelmaterialen in het diepe bad. Daarna blijven er twee banen gereserveerd voor de banenzwemmers.

Verbetering zwemtechniek voor volwassenen
Heeft u altijd al beter en mooier willen zwemmen? Of bijvoorbeeld borstcrawl met zijwaartse ademhaling willen leren? Dan is dit uw kans! Onder leiding van een deskundige instructeur verbetert u uw techniek in vijf lessen van elk een half uur. Er moeten minimaal 5 deelnemers zijn. De lessen zijn op dinsdagavond van 19:00 tot 19:30 uur. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier. Wij laten u weten wanneer er een cursus van start gaat.

Privéles
Indien gewenst kunt u ook kiezen voor privélessen (zowel voor kinderen als volwassenen). Niet alleen voor wie de zwemkunst nog niet machtig is, maar ook voor wie nu eindelijk de vlinderslag eens wil leren of bijvoorbeeld ter voorbereiding op een triathlon… Maak een afspraak, wanneer u in het bad bent of neem contact op met het contactformulier.

Aqua-Jogging
Op muziek werkt u twee keer per week 30 minuten aan uw conditie. Een les aqua-jogging bestaat uit een warming-up met diverse oefeningen. U draagt een wetbelt om uw middel, waardoor u in verticale positie in het water kunt bewegen. De lessen zijn op maandag en donderdag van 9:00 tot 9:30 uur. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier.

Aquafit in de avond
Op muziek werkt u één keer per week 30 minuten aan uw conditie in borst- en schouderdiep water. De les bestaat uit een warming-up en diverse oefeningen. Er moeten minimaal 5 deelnemers zijn. De lessen zijn op maandagavond van 19:00 tot 19:30 uur. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier. Wij laten u weten wanneer er een cursus van start gaat.

Inschrijven Aquasport